LIKE & SHARE ACTIE WINNAARS 2018 BEKEND, KLIK OP HET TABLAD LIKE & SHARE ACTIES HIER BENEDEN
                              THANK YOU FOR VISITING THE RIVERSIDE PARTY USA DAY 2018!                                    PICTURES and VIDEO 2018 ARE ONLINE NOW !

 WINNAARS LIKE & SHARE ACTIES 2018.
TATTOO ACTIE WINNAAR REMCO DUITMAN

https://www.facebook.com/remco.duitman?fref=ufi&rc=p
PINSTRIPE ACTIE WINNAAR  NICOLE BOKHOVE

https://www.facebook.com/nicole.bokhove?fref=ufi&rc=p
RIVERSIDE MOTOREN ONDERHOUDSBEURT ACTIE WINNAAR LEEN VAN RHEENEN

https://www.facebook.com/profile.php?id=100000675037923&fref=ufi&rc=p
85PRODUCTS LEERBEWERKING ACTIE WINNAAR JOOST TAMBOER

https://www.facebook.com/joost.tamboer.3?fref=ufi&rc=p
Congrat ! Stuur me ff een PB via Facebook voor verdere afhandeling.
Actievoorwaarden en spelregels Like & share actie 2018

 

1. Winacties worden uitgeschreven door de Organisatie van de Riverside Party Kampen USA day gevestigd te Kampen. Op winacties zijn onderstaande actievoorwaarden van toepassing.

2. Deelname aan acties is gratis. De bedoeling is dat je een door ons geplaatste winactie post Liked en zelf deelt op facebook, schrijf zelf onder de “like & share” post een willekeurige leuke reactie. Op- en aanmerkingen worden verwijderd zonder opgaaf van reden.

3. Iedere deelnemer kan gratis aan alle acties meedoen, maar kan uiteindelijk alleen maar winnaar zijn van 1 actie. Wij hebben dit jaar (2018) 4 winacties en deze lopen alleen via Facebook, alle andere social media is dus uitgesloten van deze acties.

4. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan deze winactie.

5. Deelnemers dienen zelf de Reclame Code van Social Media na te leven.

6. De looptijd van de actie staat aangegeven in de beschrijving van de winactie.

7. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 17 jaar bij de tattoo actie. Bij de andere winacties geldt geen minimum leeftijd.

8. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.

9. Winnaars worden binnen 5 werkdagen na sluiten van een actie persoonlijk geïnformeerd via hun facebook account waarmee aan de actie is deelgenomen. Reactie is verplicht binnen 5 werkdagen van degene die de actie heeft gewonnen.

10. De Riverside Party USA day organisatie kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actie looptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.

 11. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd en wij als organisator kunnen ten alle tijden zonder opgaaf van reden de acties stopzetten en/of inhoudelijk veranderen. Hier wordt natuurlijk rekening gehouden met de wensen van de winnaar van deze actie.

 12. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen. De winnaar krijgt de contactgegevens van de aanbieder van de actie doorgegeven binnen 5 werkdagen na de uitslag datum en dient zelf binnen 6 maanden na datum uitslag een afspraak te maken bij de aanbieder van de winactie. Na deze 6 maanden kan geen aanspraak meer worden gemaakt op de gewonnen winactie, geen uitzonderingen hierop. Reageer dus snel.

 13. De persoonsgegevens die in het kader van winacties worden verkregen, worden gebruikt door de Riverside Party USA day organisatie voor de winactie en worden niet verstrekt aan derden.

 14. In de gevallen waarin al deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door de organisatie van de Riverside Party USA day.

15. Wij handelen met onze acties in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2014.

16. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.

 17. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.

18. De uitslag zal plaats vinden op woensdag 8 augustus 2018 om 12 uur 's middags en de winnaars zullen via onze facebookpagina's en via onze officiële website worden doorgegeven.

19. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met het volgende email adres : riversidepartykampen@gmail.com.
Wij streven erna binnen 3 werkdagen antwoord te geven.

 

20. Deelnemende partijen van de Like & share acties zijn dit jaar (2018) :

 

1) Tattoo Shop de Veluwe in Heerde (actie: win een tattoo twv 200 euro)

2) Riverside Motoren te Kampen (actie: win een beurt voor je Harley Davidson twv 200 euro)
         
3) Pinstripe Ep te Heerde (actie: win een pinstriping twv 150 euro)

4) 85 Products Leerbewerking te Wezep (actie: krijg 150 euro korting op een handgemaakt leren vest, op het opnieuw

  laten bekleden van je motorzadel of een riem en/of portemonnee.

 

 

 

 


 
 
 
 
E-mail
Info